Aziri: Aleanca është e qytetarëve, çdokush është i mirëseardhur!

Aleanca për Shqiptarët është e qytetarëve! Çdokush që e shef veten pjesë të saj është i mirëseardhur! Sonte Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjiten një pjese e strukturës së Lëvizjes Besa në Kumanovë dhe aktivistë nga subjekte tjera politike! Vazhdojmë…