Muharrem Hasani në Bogorodicë: Do të modernizojmë këtë vendkalim kufitat

Modernizimi i pikës kufitare në Bogorodicë, si dhe lehtësimi i formaliteteve doganore për import dhe eksport të mallrave përmes këtij vendkalimi, ishin një nga temat thelbësore të diskutuara gjatë vizitës së sotme në Bogorodicë.
Vlen të theksohet se vendkalimi kufitar Bogorodicë është një nga pikat kufitare më të shpeshta, ku fluksi i pasagjerëve rritet ndjeshëm për pushime dhe gjatë sezonit verore, ndërsa të gjitha korsitë në hyrje dhe në dalje funksionojnë pa probleme.
Gjatë vizitës, i shoqëruar edhe me drejtorin e Drejtorisë së Doganave, Stefan Bogoev, realizuam takim edhe me doganierët, ndërsa në fokus kishim përpjekjet dhe përkushtimin në luftën kundër tregëtisë ilegale dhe korrupsionit, si dhe bashkëpunimin me të gjitha institucionet kufitare për të lehtësuar tregëtinë dhe përshpejtimin e rrjedhës.