Tri postime që tregojnë se dikush është i palumtur

Ekspertët kanë veçuar disa postime, që tregojnë qartë kur dikush nuk është i lumtur.

Postojnë vazhdimsht, madje edhe gjëra pa rëndësi

Këto persona janë të varur shumë nga teknologjia dhe nuk e imagjinojnë dot jetën e tyre pa bërë një status. Mjafton të jenë në qendër të vëmendjes.

Postojnë arritjet personale

Jeta boshe i detyron të tregojnë të tjerëve çdo gjë që arrijnë. Një postim i tillë në fakt nuk tregon lumturinë por vetëm dëshirën për të plotësuar jetën boshe.

Postime romantike

Kërkimet kanë në përfundimin se njerëzit të cilët postojnë foto, apo shprehje romantike për jetën e tyre në çift, në fakt janë të pasigurtë. Nuk është e nevojshme, t’i tregoni të tjerëve sa shumë e doni njëri-tjetrin.