Gushti është muaji kur çiftet duan më së shumti seks

Sipas një sondazhi të fundit nga një studim britanik, muaji gusht rezulton supremi sa i përket çifteve në të bërit seks.

Kjo erdhi pas një debati të gjatë të krijuar sesi stinët ndikojnë në jetën e dashurisë.

Në këtë studim, rreth 2000 njerëzve që iu kërkua të ndajnë muajin në të cilin bëjnë më së shumti seks, del të jetë se gjërat nxehen më shumë në njëfar mënyre gjatë gushtit.

Pra, muaji gusht rezultoi më i popullarizuari.

Siç shkruan glamour, sondazhi qartëson se kohët e preferuara të njerëzve për të kryer seks, lidhen me motin më të ngrohtë: me korrikun, qershorin dhe majin që zënë vendet e radhës.

Kurse në vendin e fundit, si më i padashuri për seksin, mbeti muaji shkurt, derisa dhjetori ishte muaji i vetëm i dimrit që hyri vjedhurazi në gjysmën e sipërme.