Gjylja fton Gashin për koalicion: Ta shpëtojmë Alternativën nga mbyllja

Gjylja fton Gashin për koalicion: Ta shpëtojmë Alternativën nga mbyllja

Në një poster që qarkullon në rrjett sociale mësohet se kryeyarja e Lëvizjes Evropiane, Gjyla Çeliku ka ftuar Afrin Gashin që të bëjnë koalicion për të shpëtuar Alternativën nga mbyllja, pasi këta të fundit për çdo ditë po ju ikin degë dhe deputetë.

Në postom shkruan:

Afrim thuaj PO!

GJYLJA: Ftojmë Afrim Gashin për koalicion, ta shpëtojmë bashkë Alternativën nga mbyllja