Petrovska dënon ashpër sulmin në Kosovë, i jep mbështetje KFOR-it

Petrovska dënon ashpër sulmin në Kosovë, i jep mbështetje KFOR-it

Edhe ministrja për mbrojtje, Sllavjanka Petrovska u prononcua në Facebook-un e saj dhe dënoi ashpër incidentit si dhe të gjithë që kanë marrë pjesë në të njëjtin.

“Dënoj ashpër incidentin dhe të gjithë ato që kanë kontribuar që i njëjti të ndodh. Nga liderët bashkëkohorë politik pritet që të sjellin paqe dhe prosperitet, e jo ndarje dhe konflikte. Mbështetje të plotë për KFOR-in dhe të gjithë aktivitetet e tyre të ardhshme që janë në drejtim të garantimit të paqes dhe stabilitetit në rajon.”- deklroi Sllavjanka Petrovska.