Albina Boshnjaku, një shembull i afaristes së suksesshme shqiptare

Albina Boshnjaku
Msc – Banka Financa Kontabilitet

E lindur ne qytetin e Mitrovices
Shkollen fillore filloj ne vendlindje dhe nga paslufta ne Prishtine dhe Fushe Kosove, poashtu shkollen e mesme gjimnazi ” Hivzi Sulejmani” ne Fushe Kosove.

Magjistre e ekonomise , dega banka financa dhe kontabilitet.

Pervoje pune ne sektore financiare rreth 6 vite, perfundoj trajnime te ndryshme ne financa, menaxhim me sukses te larte.

E certifikuar ne sektorin e patundshmerise dhe pervoje pune rreth 3 vite ne Tirane, Kosove, tashme pronare (CEO) e Boshnjaku Real Estate- agjencion patundshmerie me zyre ne Fushe Kosove.

Suksesin e saj i falenderohet familjes, ne vecanti babit te saj te ndjere ish ekonomistit Erman Boshnjaku i cili i qendroj ne cdo hap dhe ishte motivuesi me i madh per sukses ne karriere!