Ковачевски, Заев, Спасовски и Зечевиќ насмеани заедно на една маса: СДСМ е силно и обединето

СДСМ е силно и обединето – Стратешката група на СДСМ го обезбедува континуитетот на победи и на државнички одлуки за сигурен чекор на европскиот пат.🇲🇰🇪🇺