Pas lirimit nga burgu, ky është postimi i parë nga Enca

Për Encën javët e fundit nuk ishin edhe aq të lehta.

Ajo u arrestuan nën dyshimin se po mbillte lëndë narkotike në shtëpinë e saj. Por arrestimi nuk zgjati edhe shumë, pasi ajo u lira për pak ditë. Ajo ndau një fotografi nga pishina, ku duket se e ka marrë vetën dhe po i shijon rrezet e vjeshtës.

Nën postimin e saj ajo shkruan “E bekuar