Luana Vjollca shfaqet prej dhomes se fjetjes ne Milano

Luana Vjollca, motra e Marina Vjollca paraqitet prej Milano, qytetin e modes se Italise.

Ajo me keto foto ben me dije se nuk eshte vetem dhe se eshte e shoqeruar nga nje person anonim.

Ne keto foto ajo ve ne pah linjat e trupit dhe bukurine e saj.

Kohen e fundit ne publik doli nje video ne te cilen pretendonin se ishte Luana Vjollca por e njejta doli dhe e pergenjeshtroi videon erotike.

Insajderi.mk