Abazoviq tregon pse nuk martohet: Nuk jep askush vajzën, nuk di çfarë të them (VIDEO)

Këtë e ndihmon edhe fakti se ai është ndër të paktët në botën e politikës që nuk është i martuar dhe siç dihet jo në një lidhje serioze.

Siç e ka pranuar edhe vetë, është pyetur shpesh për gjendjen e tij emocionale dhe pse nuk ka të dashur, e kështu ka ndodhur edhe në një emision të disa muajve më parë, kur ka marrë një përgjigje interesante që ka bërë të gjithë të qeshin.

“Ndoshta kjo do të ndodhë, megjithatë, nëse koha e lejon… Askush nuk i jep vajzat e veta, nuk di çfarë të them”, u përgjigj duke qeshur kryeministri i Malit të Zi.

https://x.com/dritanabazovic/status/1646059408433070081?s=46&t=lFDWIoff4-fQIrHe43TqJw