Pa Dilema !

Shkruan -Ismet Haziri Zllata

Popujt kanë të drejtë të jetojnë të lirë !
Krimet, vrasjet, sulmet në pabesi janë për të u dënuar.
Solidarizimi me të vuajturi dhe ndarja e dhimbjes për të gjitha viktimat është njerëzore dhe civilizuese.
Vrasja e fëmijëve nga organizata “Hamas” është për fatin e keq të vetë popullit palastinez.
Përcaktimi i jonë se cfarë të mbështesim në ketë luftë, si komb dhe si shtet, normal se rreshtohemi, aty ku është interesi nacional.
Aty ku interferon interesi rus dhe iranian, kemi tē bëjmë me anti interes shqiptarë në përgjithësi, në veçanti kundër Kosovës.