FESTA E FUTBOLLIT SHQIPTARË

Futbolli shqiptarë mbrëm ishte në natën e vetë.
Kosova u rikthya ne vlerën reale, kurse Kosovarët po e shpien Shqiprinë drejtë Gjermanis.
Pra gëzim e argētim sportiv !
Cfarë nuk na duhët?
Nuk na duhet qē dy Kryeministra shqiptarē ne njē ambient tē qëndrojnē tē ndarë, pastaj Kryeministri i Kosovēs për mbēshtetje dhe kurajo do të ishte normale të qëndrojē pran djemve të Kosovës.
Ok mos qëndroni, por lerni djemet ta bëjnē punën si duhet, por pa ju qē qēndroni tē përqarë dhe jeni shebulli i keqë për unitet dhe interes nacional.
Urime Kosovë e Shqipëri !