I sukseshëm në shtetin Zvicrran, kush është Mark Krasniqi?

Mark Krasniqi një djalë nga Kosova e që me biznese ne zvicërr , Marku menagjon nje lokal ne shtetin zvicrran  e qe eshte mjafte i sukseshëm atje, e se bashku me te shoqen e tije punojnë fort për biznesin e tyre , Restauranti i tije është mjaftë i frekuentuar dhe nga zvicrranet kjo e bën që Marku të jetë dhe më i sukseshëm atje.

Nga burimët e afërta mësohet se  Marku është mjaftë human duke lenë të kuptohet se Marku ndihmon shumë njerëz pamvarsisht se nuk bën asgje publike.

E ku ka më mirë që një shqiptar të jetë dhe i sukseshëm i Zoti por dhe aq bamirës i madh.

Ne fakt cdo kush do dëshironte ta kishte Markun në rrethin e tije.