Prezentuesja e “Ritmi i ditës” Semra Ajeti behët nënë e një vajze?

Prezentuesja nga maçedonia e veriut , nga TVM2, behët nënë e një vajze, prezentuesja e

“Ritmi i ditës” tashmë po e shijon epitetin nënë, ajo është njera ndër prezentuesët më të mira në maçedonin e veriut.

Semra si dukët i mban gjërat përsonale dhe pak dimë për jetën e saj private, por për ardhjën në jetë të bijës së saj e bëti vetë publike në postet e saj në instagram.


Ne presim që Semra të kthehët me ndonjë projekt televiziv ashtu sic ajo di ta bëj më se miri.