Historiani Hakif Bajrami: Skënderbeu u kanë i bamë synet, i ka falë 5 kohë namaz – Ja faktet

Këtë të diel në emisionin Kojshia Show, mysafirë ishin, historiani Hakif Bajrami dhe analisti politik, Nexhmedin Spahiu, të cilët diskutuan për historinë shqiptare.

Historiani Hakif Bajrami në këtë emision foli edhe për historinë e Skënderbeut, për të cilin madje tha se ka qenë mysliman dhe se është falur pesë herë në ditë.

Ndiqeni emisionin nga minuta 33:00 për ta dëgjuar deklaratën e plotë të historianit Hakif Bajrami për Skënderbeun.