Të lënduarit nga të shtënat në “East Gate Mall” ende në rrezik për jetë

Dy të lënduarit nga të shtënat e sotme në “East Gate Mall” ende janë në rrezik për jetë, konfirmuan për MIA-n, drejtorët e spitaleve ku janë operuar, drejtori i Klinikës për sëmundje kirurgjike “Shën Naumi i Ohrit” në Shkup, Luben Arsenov dhe drejtori i Klinikës për kirurgji torakale dhe vaskulare, Nexhati Jakupi.

Ata në një deklaratë për MIA-n thanë se ende nuk mund të jepet ndonjë parashikim për të lënduarit.