Memet Zhaku sot përmes videolidhjes iu drejtua të rinjve në ngjarjen “Modeli i OSBE-së” të organizuar nga Misioni i #OSBE -së në Moldavi.

📍Memet Zhaku sot përmes videolidhjes iu drejtua të rinjve në ngjarjen “Modeli i OSBE-së” të organizuar nga Misioni i #OSBE -së në Moldavi.

🗣️Natyrisht, ngjarjet në rajon, veçanërisht agresioni rus kundër Ukrainës, na tangon të gjithëve. Do të jetë jetike për gjeneratat e ardhshme që ta tejkalojnë urrejtjen dhe dhunën, për të ndërtuar një të ardhme të sigurt dhe prosperuese.

📍Денеска преку видео врска им се обратив на младите на настанот „ОБСЕ Модел“ организиран од Мисијата на #ОБСЕ во Молдавија.

🗣️Секако, настаните во регионот, особено руската агресија врз Украина, нè засега сите нас. Ќе биде од витално значење за идните генерации да ги надминат омразата и насилството за да изградат сигурна и просперитетна иднина.

https://vm.tiktok.com/ZMjgUDUgG/