Von der Leyen me fjalë të mëdha për kryesimin e Bujar Osmanit me OSBE-në

“Përshëndes punën që bëni me kryesimin me OSBE-në. Vazhdimisht tregoni se jeni partner i sigurt dhe ju falënderoj për këtë.
Ka duartrokitur kryesimin me OSBE-në Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen në Shkup, gjatë konferencë për media që e realizoi në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut.

Von der Leyen nga Shkupi ka nisur vizitën e saj në Ballkanin Perëndimor.

Kujtojmë se me OSBE-në kryeson kryediplomati Bujar Osmani.