Cka tha deputeti Erxhan  Galushi për videon duke luajtur bastore në kuvendin e Kosovës?


Erxhan Galushi deputeti nga Prizereni nga komuniteti Rom, vjen në “Thuhet”, për herë të parë duke folur mbi jetën dhe profesionin, ai për herë të parë flet mbi videon e famshme që para ca ditësh u pa duke luajtur bastore në kuvendin e kosovës, ai ka vendosur që te flet mbi ngjarjen.