Memet Zhaku: Sot Shkupi është kryeqendra e të rinjve!

❗❗Sot, Shkupi kryeqendra e të rinjve

👉Kisha nderin të hapë Konferencën rinore ndërkombëtare me temë “Inovacionet dhe sipërmarrja rinore: krijimi i një të ardhmeje të qëndrueshme në rajonin e OSBE-së”

🗣️Vitin 2023 po e rrumbullakojmë në mënyrën më të mirë të mundshme, kjo edhe falë Kryesuesit të OSBE-së, Bujar Osmani, i cili nga fillimi i mandatit vendosi lartë në agjendë temën e të rinjve

OSBE po investon në talentin dhe potencialin e inovatorëve dhe sipërmarrësit e rinj.

ItsAboutPeople

❗❗ Денес Скопје е главен град на младите

👉Имав чест да ја отворам меѓународната младинска конференција на тема „Иновации и младинско претприемништво: создавање одржлива иднина во регионот на ОБСЕ“

🗣️ На најдобар можен начин ја заокружуваме 2023 година, благодарение на Претседавачот со ОБСЕ, Бујар Османи, кој од почетокот на мандатот ја стави темата за младите високо на агендата.

OБСЕ инвестира во талентот и потенцијалот на младите иноватори и претприемачи.

ЗаЛуѓетоСеРаботи