Zhduket një vajzë në qendër të Shkupit, nëna kerkon ndihmë për gjetjen e saj

Zhduket një vajzë në qendër të Shkupit, nëna kerkon ndihmë për gjetjen e saj

 

Një vajzë e moshës së mitur eshte zhdukur në qendër të Shkupit.
Rastin e ka njoftuar përmes rrjeteve sociale nena e saj, Zorica Gjurçevska, shkruan Lideri.mk.
Sipas nënës vajza e saj sot ka dalë në ora 7 e 20 minuta nga shtëpia dhe që atëherë i janë humbur gjitha gjurmët, kurse për herë te Fundit është parë tek shkolla “Pestaloci”. Çdo kush që ka informacione mund të paraqitet në numrin 075 400 816.

Në linkun në vijim keni apelin e nënës për ndihmë: https://www.facebook.com/share/Di1FataqELFiWDFC/?mibextid=I6gGtw