Personalitete të shquara të artit figurativ nga Slluçani.

Fakte për Sllupçanin

Shkruan: Fejzulla Arifi

Personalitete të shquara të artit figurativ nga Slluçani.

Arti figurativ në Sllupçan lidhet drejtpërdrejtë më tre artistët e shquar të Sllupçanit, Tasim Kadrija, Ridvan Aliti dhe Ardian Kadriu. Jo që nuk ka patur persona që nuk kanë pikturuar edhe më herët por në mënyrë profesionale dhe që kanë ekspozuar shumë vepra të tyre nëpër organizime të ndryshme brenda dhe jasht vendit janë tre të lartëpërmendurit.