СДСМ е движечка сила на напредокот на македонската држава и на европските интеграции.

🇲🇰🇪🇺 СДСМ е движечка сила на напредокот на македонската држава и на европските интеграции.

✊ Во секој член на #СДСМ лежи силата да продолжиме по вистинскиот пат кој значи поголеми плати и пензии, повеќе пари за граѓаните, сигурност, стабилност и членство во ЕУ. Партијата оперативно е подготвена, членовите се мотивирани, одиме на победа на претседателските и на парламентарните избори.

🤝 Вечерва работна средба со генералниот секретар на СДСМ Миле Зечевиќ Вардарски и организацискиот секретар Митко Трајчулески.