Një fëmijë katër vjeçar sillet në Klinikë në gjendje të rëndë – është rrahur

Në Spitalin Klinik në Shkup mbrëmë në gjendje shumë të rëndë shëndetësore është sjellë një fëmijë katërvjeçar nga StrumicaSipas informacioneve, fëmija është rrahur. Për ngjarjen është njoftuar inspektori i delikuencës për të mitur nga Departamenti i Çështjeve Penale në DPB -Qendër dhe Bit Pazar, dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit do të vijojë raporti përkatës.