Ja përse ndodhi vrasja e dyfishtë në fshatin Gabresh të Kumanovës? (FOTO)

Gabresh të Kumanovës.

Sipas informacioneve të para policore, vrasja ka ndodhur për shkaqe të ulta pronësore dhe se pritet të jepen detaje edhe më të hollësishme.

Incidenti i rëndë ka ndodhur rreth orës 12:25 ku një 66-vjeçar ka qëlluar me armë zjarri motrën dhe dy djemtë e saj, pra nipërit e tij.

Sipas informatave të para, 63-vjeçarja dhe djali i saj 38-vjeçar kanë vdekur në vend ndërsa i plagosuri i tretë është dërguar në Klinikën e Shkupit, ku gjendja e tij shëndetësore është në rrezik. Policia ka arrestuar autorin e vrasjes së dyfishtë. (INA