Спасовски: Одлична и победничка атмосфера во Штип, заедно со граѓаните го отворивме Централниот изборен штаб

Одлична атмосфера во Штип, заедно со граѓаните, го отворивме Централниот Штаб на #СДСМ во ИЕ3 – Сплотени и непоколебливи, заедно кон европска иднина за Македонија!