Спасовски во Нагоричане:Нашата визија е јасна: Македонија со европски стандарди

Заедно со сопартијците на отворање на штаб на #СДСМ во Општина Нагоричане.
Нашата визија е јасна: Македонија со европски стандарди, каде секој граѓанин живее достоинствено.