Спасовски:Денеска во мое Куманово заедно со министерот Бочварски извршивме увид во текот на реконструкцијата на улица 300 во населбата Ајдучка чешма.

Денеска во мое Куманово заедно со министерот Бочварски извршивме увид во текот на реконструкцијата на улица 300 во населбата Ајдучка чешма.

Оваа инвестиција на Владата предводена од СДСМ преку Министерство за транспорт и врски изнесува над 9.5 милиони денари и е во насока на олеснување на протокот на граѓаните, како и на земјоделските производи и стока.

Како СДСМ ги мапираме потребите и барањата на граѓаните и вложуваме во рамномерен развој на општините, со цел унапредување на локалната економија, а со тоа и осигуруваме подобар животен стандард.