Спасовски:Со задоволство заедно со вицепремиерот Фатмир Битиќи се сретнав со кумановскиот муфтија Абедин еф. Имери.

Со задоволство заедно со вицепремиерот Фатмир Битиќи се сретнав со кумановскиот муфтија Абедин еф. Имери.

Кумановското муфтиство има исклучителна улога во нашиот концепт „Едно општество”, во моето мултикултурно Куманово, чиј придонес во негувањето на дијалогот и меѓусебната почит е од исклучително значење, особено во пресрет на Светиот месец Рамазан.