Бојмацалиев:Заедно со моите кумановци го отворивме победничкиот централен штаб на #СДСМ во Куманово

Заедно со моите кумановци го отворивме победничкиот централен штаб на #СДСМ во Куманово

Куманово знае што е борба за подобра иднина и заедно сме обединети во борбата за европски живот со уште повисоки плати и пензии!

Јасно и гласно кажуваме одиме напред – не се откажуваме од европската идеја, од европска Македонија!
🇲🇰

@top fans