Спасовски:Нашиот претседател Стево ја има визијата за европска Македонија!

Нашиот претседател Стево ја има визијата за европска Македонија!

Заедно со другарот Фатмир Битиќи и граѓаните од Чучер Сандево се согласивме дека имаме единствен избор, тоа е Стево, сплотени сме во визијата за европски живот дома – заокружуваме број 1!

Број 1 за нашето заедништво!

Број 1 за европска Македонија!