Спасовски: Нашите активности се блиски до граѓаните

Денеска активностите ги започнавме поблиску со граѓаните, нашите пазарџии и локалните продавачи во Бутел, каде што ги слушнав предлозите и предизвиците со кои тие се соочуваат во својата секојдневна работа, а кои ќе бидат земени предвид во создавањето на политики и програми за економски развој.

Во Програмата за европска иднина предвидуваме милијарда и триста милиони евра за поддршка на македонското земјоделство.

Граѓаните даваат силна поддршка за нашиот претседател Стево, за европски можности во европска Македонија – нема откажување од силна домашна економија и поддршка за локалните претприемачи!