Денеска остварив средба со амбасадорот на Обединетото Кралство, Н. Е. Метју Лосон, на којашто ги потврдивме одличните билатерални односи, како и добрата соработката меѓу двете МВР-а.

🇲🇰🇬🇧Денеска остварив средба со амбасадорот на Обединетото Кралство, Н. Е. Метју Лосон, на којашто ги потврдивме одличните билатерални односи, како…