Чекорењето на СДСМ кон победата во петок пристигнува во Куманово

Во петок на 23.06.2023 година во 19:00 часот на паркинг зад Помодоро средба на граѓани со Бојан Маричиќ – Заменик на Претседателот на Владата за европски прашања.
Ве очекуваме!