I buzëqeshur. I patrembur. I pamposhtur. Idealisti guximtar në kohë të paraluftës, luftës e pasluftës!

🇦🇱 I buzëqeshur. I patrembur. I pamposhtur. Idealisti guximtar në kohë të paraluftës, luftës e pasluftës!

Shkruan: Fidan Limani

Ju e sulmoni fizikisht, ai qeshë. Qeshë sepse është i sigurt dhe beson në atë që po e bën. Qesh se është i pa korruptuar dhe kjo i bie se nuk mund të shantazhohet.
Qeshë se e di që edhe nëse eliminohet fizikisht Albin Kurti askush nuk mund të eliminojë Albinizmin, sepse nesër do të dalin qindra Albina tjerë që nuk do ta vjedhin shtëpinë e vet sepse e kanë para vete modelin më të mirë të politikanit që beson në shtetësinë e Republikës së Kosovës.
Qesh sepse nuk është që nuk e ka prit një veprim si ky. Ai ju ka analizuar me vite. E di se sa të pabesë jeni.
A mund të pritet diçka tjetër nga politikan që e ka tradhtuar gjakun e dëshmorit për villa në Brezovicë?
A mund të pritet diçka tjetër nga një politikan që e ka tradhtuar dhe që e vjedh shtetin që u krijua me gjak?
A mund të pritet diçka tjetër nga një politikan që e nënshkruan Republika Serbsken e dytë e këndej proteston që ajo të krijohet?
Këto sjellje janë vetëm demonstrim i frikës. Frikës së asnjëherë më nuk do të kthehen në pushtet. Frikë se po lind ndonjë konflikt dhe po u humbin milionat që i kanë vjedhë.
Sa më shpejt e kuptoni realitetin aq më mirë.
ALBINI EDHE MUND TË ELIMOHET, POR ALBINIZMI ËSHTË KËTU QË TË QËNDROJË GJATË.

mekryeministrin #100ZogjPulashKunder1Luani

🇦🇹
Organisierte Kriminalität an drei Fronten:

PDK griff die Versammlung an.
Die PSD griff vor dem Parlament an.
Baton Haxhiu und Berat Buzhala greifen Fernsehstudios und Portale an.

Sie entscheiden sich jetzt für diesen Moment, weil sie nicht wollen, dass Kosovo die pro EU-Politischen Schlachten gewinnt, die es scheinbar gewinnen wird.

All dies ist das Ergebnis der erfolgreichen Bekämpfung der Kriminalität nicht nur im Norden, sondern auch in Pristina und überall. Die Paten des Verbrechens, unabhängig von der ethnischen Zugehörigkeit, haben sich gegenseitig unterstützt. Dies ist das Konzert der organisierten Kriminalität.

Ihre Frustration ist deutlich. Ihre Explosion ist klar.