Muharrem Hasani: BDI e Butelit gati për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare

Dega e Butelit gati për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare. Në mbledhjen e radhës, Kryesia e Degës zgjodhi z.Visar Durakun për shef të Shtabit qendror të Degës, ndërkohë që zëvendës e zgjodhi Arian Daci.
Njëkohësisht, u zgjodhën edhe shefat e Shtabeve lokale.
Me Shtabin lokal në Këshillin vendor Veri do të udhëheq Imer Ibrahimi, në Vizbeg – Nusri Tusha, në Kodra e Diellit – Enver Idrizi, në Lubeten – Adijat Iseni, si dhe në Butel – Muhamet Dema.
Të emëruarve, Dega e Butelit Ju dëshiron suksese të mëdha!