БОЈМАЦАЛИЕВ:Вработените кои работеа на процесот на промена на документи денес добиваат уште една плата

Вработените кои работеа на процесот на промена на документи денес добиваат уште една плата

Благодарност на сите колеги во управните служби кои изминатиот период работат во смени, за викенди и на празници, и дадоа свој личен придонес за промена на патните исправи, на лични документи и сите останати документи кои граѓаните требаше да ги променат од Република Македонија со новото име Република Северна Македонија.