Бојмацалиев:Информациите од терен се битни и затоа секогаш сум на терен, заедно со колегите, или во посета на нивните работни простории.

Информациите од терен се битни и затоа секогаш сум на терен, заедно со колегите, или во посета на нивните работни простории.

▶️На терен со полициските службеници во Неготино и Демир Капија
▶️Управни служби МТВ
▶️Посета на Центар за обука Идризово заедно со кадетите
▶️Средби со раководствата на СВР Куманово, СВР Тетово, СВР Струмица, ОВР Гевгелија, ОВР Дојран, ОСПО и САЕ Тигар, ПС ГП Стар Дојран
▶️Одбележување на Ден на Одделот за заштита на определени личности и објекти
▶️Прифатен Центар Винојуг

Заедно, како и досега, ќе спроведеме уште едни фер, слободни и демократски избори. 🇲🇰