Спасовски: Куманово најавува голема двојна победа за СДСМ

Мое Победничко Куманово!

Отворање на Централниот штаб на #СДСМ во мое Куманово – Заедно обединети кон социјалдемократската и европска идеја за повисоки плати и пензии, за подобар живот за сите, без разлика на етничка, верска и друга определба.

Двојна победа за сите, за македонската демократија и економија, за младите да живеат во европска држава.

Не се откажуваме од европскиот пат!

Да живее СДСМ!
Да живее мое Куманово!
🇲🇰

@top fans