Спасовски: Маалска средба во кумановската победничка населба “Гоце Делчев”

Маалска средба во победничката населба „Гоце Делчев” во мое Куманово.

Сега е моментот за борба, пред одлука сме за тоа кој треба да ја води Македонија, да избереме човек кој чесно и одговорно ќе не’ претставува во светот!

Од шесте други кандидати не може да составиме еден добар претседател! Единствениот европски избор е нашиот претседател Стево!

Заедно ќе ја донесеме двојната победа на 8 мај!