ÇOLLAKU:SIGURIA NË KOSOVË E REGJION SAMITI I NATO S NË SHBA.

SIGURIA NË KOSOVË E REGJION SAMITI I NATO S NË SHBA.

Veriu i Kosovës edhe më tutje mbetet pjesa më e ndieshme e Republikës nga aspekti i Sigurisë dhe Serbia mbetet edhe më tutje kërcnuesi serioz i sigurisë Nacionale dhe më gjërë.
Në SHBA po mbahet samiti i NATO-s, ku për herë të par po merr pjesë një zyrtar shumë i lartë i vendit, presidentja, me ftesë të nikoqirit.
Për këto tema dhe të ngjashme më gjërësisht, sot, nga ora 17.:00, live në RTK.
Shëndet e të mira tjera për të gjithë ju, miqtë e mi.