Спасовски, министерот кој го отвори МВР за граѓаните

Денеска продолжуваме со „Отворен кабинет“, во Одделението за внатрешни работи Кавадарци, како уште една активност согласно концептот „МВР за ГРАЃАНИТЕ“.

Искрено верувам дека партнерството меѓу полицијата и граѓаните треба да го насочиме и на микро ниво, бидејќи граѓаните најдобро ги знаат предизвиците со кои се соочуваат во својата заедница. Секако, и средбите со раководствата на секторите и одделенијата за внатрешни работи се одлична можност заеднички да ги разгледаме реализираните активности, постигнатите резултати и да ги маркираме целите за следниот период.