Taravari në Studeniçan, fali namazin e Xhumasë dhe takoi strukturat partiake (Foto)

 

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, sot ka qëndruar në Studeniçan. Pasi ka falur namazin e xhumasë, Taravari ka takoi strukturat partiake, shkruan Lideri.mk.
Këtë vizitë ai e ka përshkruar si emocioanle.

“Emocion i veçantë vizita e sotme në Studeniçan

Pas kryerjes së obligimeve fetare të ditës së Xhuma, takova strukturat e Aleancës për Shqiptarët por dhe banorë te Studeniçanit, ku patëm bashkëbisedim të frytshëm me këta njerëz të ndershëm e punetorë”, ka shkruar Taravari në Facebook.