Norvegjezi i kërkuar nga Interpoli u arrestua në Bllacë

Shkup, 25 qershor – Më datë 24.06.2023 në ora 12:35 në pikën kufitare “Bllacë” nga zyrtarë policorë është arrestuar B.M.(43) nga Norvegjia. Pas kontrollimit të dikumentace është konstatuar se në procesverbalet zyrtare i është shqiptuar masa “Arrest” nga Departamenti për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor – Interpol.

Për rastin është njoftuar Prokurori Publik, dhe personi i është dorëzuar zyrtarëve policorë nga Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup për procedurë të mëtutjeshme” – thuhet në kumtesën e MPB-së.