Спасовски: Со тага се присетуваме на денешниот ден пред 7 години, кога животот го загубија 22 наши сограѓани

Со тага се присетуваме на денешниот ден, кога пред 7 години Скопје беше погодено од големо невреме кое предизвика поплави во селата Стајковци, Смилковци, Сингелиќ и Арачиново, при што животот го загубија 22 наши сограѓани.

Никогаш да не се заборави, никогаш да не се повтори!