Ky është pozicioni më i mirë i seksit për kohën me shi, bubullimë dhe vetëtimë

Pas ditëve të nxehta, me temperatura të larta tashmë ka filluar koha me shi.

Kjo sipas ekspertëve është koha më e mirë për të bërë seks dhe për të mos u djersitur.

Sipas tyre, pozita më e mirë është që gruaja të përkulet mbi një tavolinë ose sipërfaqe të sheshtë.

Gruaja duhet të përkulet mbi një tavolinë derisa qëndron në majë të gishtave me këmbët e saj të hapura”.

Sipas tyre, ky pozicion në kohë me shi sjell më shumë pasion në çift, shkruan DailyStar.Ky pozicion seksi është shumë më i lehtë për vajzat, pasi burri duhet të qëndrojë prapa”, thanë tutje ekspertët.