Zv/drejtori i policisë Arben Jashari: Krenohem që jam nga Reka!

Sot si rekas kisha nderin ti përgjigjem ftesës së shoqatës “Reka e Epërme” dhe të jem prezent në “Takimet e Rekës” , vend ku u takuan rekasit të shpërngulur anemban shtetit por edhe botës në një festë fantastike dhe program mbresëlënës ku u interpretuan këngë dhe lojra tradicionale si dhe kultivimi i traditave dhe zakoneve autentike shqiptare të kësaj ane ,siç është dasma autentike e Rekës së Epërme.