DEPUTETI I PARLAMENTIT TË RMV Z.ARBËR ADEMI DHE KRYETARI I DEGËS SË BDI NË KUMANOVË Z. RIDVAN ASANI VIZITUAN MUFTININË E KUMANOVËS

DEPUTETI I PARLAMENTIT TË RMV Z.ARBËR ADEMI DHE KRYETARI I DEGËS SË BDI NË KUMANOVË Z. RIDVAN ASANI VIZITUAN MUFTININË E KUMANOVËS

Sot, më 06.10.2023 (e premte), Muftiu i Muftinisë së Kumanovës h. Abedin ef. Imeri me bashkëpunëtorë, mirëpriti deputetin e Parlamentit të RMV z. Arbër Ademi i shoqëruar nga kryetari degës së BDI-së në Kumanovë z. Ridvan Asani.
Në këtë takim, Muftiu njoftoi musafirët mbi aktivitetet e Muftinisë dhe u bisedua mbi format e bashkëpunimit në organizimin e jetës fetare dhe shoqërore.
Muftiu h. Abedin ef. Imeri falënderoi musafirët për vizitën e tyre duke i uruar suksese në veprimtarinë e tyre.

Muftinia e BFI-së Kumanovë
Muftiu – h. Abedin ef. Imeri