BUKOWSKI: S’TË KAM HARRUAR, S’MUNDEM DOT!

Bukowski për dashurinë:

Nuk të kam harruar! E si do të mundja vallë! Vetëm kam zgjedhur që të mos flas për ty, nuk të përmend më. 
Të ruaj si thesarin më të shtrenjtë, të fshehur në zemrën time. Harresa nuk të gjen atje. Deri atje vetëm unë e di rrugën.
Dhe se atje shkoj sa herë më merr malli për TY. 

ObserverKult